Werkwijze Stek/NWS ongewijzigd tot 1 juni

De mededelingen van de overheid op 6 mei 2020 over het Corona-virus betekenen voor Stek dat wij onze aangepaste manier van werken voortzetten. De aangepaste maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot 1 juni. Wij bedanken u voor het begrip en medewerking de afgelopen weken. We moeten samen nog even volhouden.

Wat wel kan

Noodreparaties worden uitgevoerd. Het gaat dan bijvoorbeeld om lekkages in huis, verstoppingen of gebreken aan de verwarming of hang- en sluitwerk. Twijfelt u over de noodzaak? Wij adviseren u dit telefonisch met ons te overleggen.

1,5 meter afstand

Komt een vakman of monteur bij u langs? Schud geen handen en houd afstand of blijf waar mogelijk in een andere kamer. Laat ons van tevoren weten als u verkoudheidsklachten heeft. Dan kunnen we in overleg bepalen onder welke voorwaarden de werkzaamheden eventueel door kunnen gaan.

Onderhoud

Gepland onderhoud aan de buitenkant van woningen of in algemene ruimten van woongebouwen wordt zo veel als mogelijk uitgevoerd. Voor onderhoud in een woning hanteren wij de richtlijn dat dit in geval van nood of spoed wordt uitgevoerd. We onderzoeken of ook technisch onderhoud, dat de komende periode nodig is, veilig kan worden uitgevoerd.

Vragen

Wij begrijpen heel goed, dat deze situatie van iedereen veel vraagt. Mocht u vragen hebben op het vlak van wonen of uw leefomgeving, laat het ons weten. Wij zijn telefonisch via 0252 - 430 500 en via e-mail bereikbaar.

We moeten met elkaar volhouden en vertrouwen op uw begrip en medewerking.

Corona 060520

 

Gepubliceerd: