Zelf klussen

Wilt u zelf iets aan de woning veranderen of een bouwwerk (berging, schutting) in de tuin plaatsen? Dit kan uiteraard, maar u moet wel toestemming vragen en akkoord gaan met de spelregels van de NWS. Ook moet de verandering voldoen aan de kwaliteitseisen die de NWS stelt. Momenteel werken we aan een nieuwe brochure Zelf Aangebrachte Voorzieningen. Zodra die gereed is, kunt u die hier bekijken. Wilt u alvast meer weten over ons ZAV-beleid, dan kunt u hier de notitie lezen.

Hoe werkt het?

Vul het aanvraagformulier Zelf Aangebrachte Voorzieningen in en stuurt het op naar de NWS. Als de NWS akkoord gaat, kunt u beginnen met de aanpassing. Als de verandering gereed is, vragen wij u ons te bellen om een afspraak te maken voor controle, zodat wij kunnen zien of de verandering volgens de spelregels van de NWS is aangebracht.
Als er gas- of elektraleidingen bij de klus zijn omgelegd, moet u een bewijs van een erkend installateur te overleggen.

Kluswijzers

Onze lijst met adviezen en tips voor het aanbrengen van de aanpassingen in uw woning wordt momenteel aangepast. Binnenkort kunt u alle informatie hier downloaden. Lees de handleidingen voordat u gaat beginnen.

Laatst gewijzigd: 13-12-2018

Meer informatie?

Wanneer u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, neemt u dan contact op met de NWS op 071 3651100 of stuur ons een e-mail.