Zelf klussen

Wilt u zelf iets aan de woning veranderen of een bouwwerk (berging, schutting) in de tuin plaatsen? Dit kan uiteraard, maar u moet wel toestemming vragen en akkoord gaan met de spelregels van de NWS. Ook moet de verandering voldoen aan de kwaliteitseisen die de NWS stelt. U vindt hierover algemene informatie in de brochure Zelf Aangebrachte Voorzieningen.

Hoe werkt het?

U leest de informatie in de brochure 'Zelf Aangebrachte Voorzieningen', vult het aanvraagformulier Zelf Aangebrachte Voorzieningen in en stuurt het op naar de NWS. Als de NWS akkoord gaat kunt u beginnen met de aanpassing. Als de verandering gereed is, dan vragen wij u ons te bellen om een afspraak te maken voor controle, zodat wij kunnen zien of de verandering volgens de spelregels van de NWS is aangebracht.
Als er gas- of elektraleidingen bij de klus zijn omgelegd, dan moet u een bewijs van een erkend installateur te overleggen.

Kluswijzers

Hieronder vindt u advies en tips voor het aanbrengen van de aanpassingen in uw woning. Lees de handleidingen voordat u gaat beginnen. U kunt de informatie hieronder downloaden.

Laatst gewijzigd: 21-01-2016

Meer informatie?

Wanneer u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, neemt u dan contact op met de NWS op 071 3651100 of stuur ons een e-mail.