Energielabel

De prijs van energie zal naar verwachting de komende jaren alleen maar verder stijgen. Daarmee maken de kosten voor energie een steeds groter deel uit van de woonlasten van onze huurders. De NWS heeft daarom al enige tijd geleden besloten veel werk te gaan maken van energiebesparing.

Maatregelen

Om te beginnen heeft de NWS al haar woningen doorgemeten op het punt van energie. Ook is doorgerekend waar na-isolatie van woningen het meest effectief is. Uitkomst: bij het vervangen van de dakpannen wordt dakisolatie aangebracht, bij het vervangen van cv-ketels, worden hoogrendementsketels geplaatst en bij het vervangen van glas wordt ‘HR++’ glas aangebracht.

Energieladder

Met deze maatregelen proberen we het gehele woningbezit van de NWS twee tredes te laten stijgen op de bekende 'energieladder'. U weet wel, dat is de ladder van A tot en met G die ook bijvoorbeeld de zuinigheid van auto's of wasmachines aangeeft. Elke woning van de NWS heeft een energielabel. U kunt zelf ook kijken hoe uw woning scoort op de energieladder. Wilt u weten welk energielabel het heeft?

Kijk op www.ep-online.nl. Typ de postcode in, gevolgd door een komma en dan uw huisnummer.

energielabel

Laatst gewijzigd: 05-11-2015

Energie besparen?

Het Keuzemenu Energiebesparing biedt huurders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden te kiezen voor diverse energiebesparende maatregelen zoals gevelisolatie, zonnepanelen of hoog rendement cv-ketel.