Energie besparen, dat levert wat op!

De NWS is in 2014 een actie gestart op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Doel van deze actie is om de huurders te informeren over de kansen, kosten en opbrengsten van energiebesparing in hun woning. Ook kunnen huurders gebruik maken van het Keuzemenu Energiebesparing, waarin een zestal energiebesparende maatregelen. De actie heeft veel positieve reacties opgeleverd en blijft daarom nog een tijdje doorlopen (onder voorbehoud van prijswijzigingen).  

Keuzemodel

Het Keuzemenu Energiebesparing biedt huurders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden te kiezen voor diverse energiebesparende maatregelen zoals gevelisolatie, zonnepanelen of hoog rendement cv-ketel. Zowel de kosten als de opbrengsten (energiebesparing en/of extra wooncomfort) zijn voor de huurder. De kosten voor deze maatregelen worden omgeslagen in een kostprijsdekkende huurverhoging.

Advies

Alle huurders hebben in het voorjaar van 2014 een brief met brochure ontvangen over energiebesparing in het algemeen en de zes maatregelen uit het Keuzemenu in het bijzonder.  Als u naar aanleiding van deze brochure vragen heeft, kunt u daarvoor kosteloos terecht bij de NWS. Ook kan de NWS samen met de Stichting Huurdersbelangen Noordwijk huurders adviseren over verstandig stoken en ventileren. Daar zijn evenmin kosten aan verbonden.

Overzicht maatregelen voor úw woning

De brochure geeft, naast algemene informatie over energiebesparing, uitgebreide informatie over de maatregelen uit het Keuzemenu Energiebesparing. Welke maatregelen voor uw woning mogelijk interessant zijn vindt u in de lijst Totaaloverzicht energiemailing. Ook hebben wij ter informatie een Lijst cv-ketels. Wij raden u aan om deze informatie te bestuderen voor u contact opneemt met de NWS. Heeft u dan nog steeds interesse, stuur een mailtje naar info@noordwijkse-woningstichting.nl. Het kenbaar maken van uw belangstelling levert geen verplichting op: de NWS neemt eerst contact met u op voor een concreet voorstel  in uw situatie. Daarna kunt u een definitief besluit nemen.

Nog andere vragen?

Heeft u naar aanleiding van de informatie nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. De afdeling Wonen is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur op telefoonnummer 071 - 365 11 00.

 

Laatst gewijzigd: 08-08-2017