Huurcontract

Als u een woning van de Noordwijkse Woningstichting toegewezen krijgt, wordt na het intakegesprek een aparte afspraak met u gemaakt voor de oplevering van de woning. Vervolgens tekent u, op kantoor van de NWS, de huurovereenkomst. Daarbij ontvangt u ook de ‘Algemene huurvoorwaarden’ en de 'Algemene woonregels' die onderdeel zijn van de huurovereenkomst.

Na de ondertekening en na betaling van de eerste verhuurnota, ontvangt u de sleutels van uw nieuwe woning. Als u een woning met een huurprijs onder de huurtoeslaggrens gaat huren, ontvangt u ook een huisvestingsvergunning. Met de huurovereenkomst en de huisvestingingsvergunning laat u zich binnen 5 werkdagen inschrijven bij de gemeente Noordwijk.

Uitschrijving Huren in Holland Rijnland

Na ondertekening wordt u automatisch uitgeschreven bij het woonruimteverdeelsysteem Huren in Holland Rijnland. Wilt u ingeschreven blijven staan, dan moet u zich opnieuw inschrijven. U krijgt dan direct de woonwaarde van uw nieuwe corporatiewoning mee. Vanaf het moment van inschrijving gaat u ook weer inschrijftijd opbouwen. 

Serviceabonnement

Bij het tekenen van de huurovereenkomst zullen wij u de mogelijkheid voor het afsluiten van een service-abonnement aanbieden. Hier vindt u meer informatie over het serviceabonnement.

Laatst gewijzigd: 11-04-2019

Mijn NWS

Regel uw zaken online in het huurdersportaal

Meer informatie?

Wanneer u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, neemt u dan contact op met de NWS op 071 3651100 of stuur ons een e-mail.