Betaalwijzen

Voor het betalen van de huur hanteert de NWS drie mogelijkheden:

Acceptgiro

Huurders die hun huur niet per automatische incasso betalen, ontvangen elke maand een acceptgirokaart van de NWS. Na ontvangst van een acceptgirokaart zorgt u zelf voor de tijdige betaling van het juiste bedrag. Het huurbedrag moet per de eerste van de maand op de bankrekening van de NWS zijn bijgeschreven. Het nadeel van deze betaalmethode is dat u de kaart kunt kwijtraken of te laat kunt betalen, bijvoorbeeld in de vakantie periode. 

Machtiging voor automatische incasso

U kunt ons ook machtigen om eenmaal in de maand automatisch het huurbedrag van uw rekening af te laten schrijven. Dat is gemakkelijk, want u heeft er dan geen omkijken naar en bent altijd op tijd met betalen. Het huurbedrag wordt rond de eerste van elke maand afgeschreven. Mocht er naar uw idee toch iets niet goed gaan met de huurbetaling, dan kunt u de machtiging op ieder moment schriftelijk stopzetten. U verliest dus nooit de controle. Een setje met machtigingskaarten kunt u opvragen via het telefoonnummer van de NWS: 071 - 365 11 00, of afhalen bij de NWS.

De bankgegevens van de NWS: NL55 BNGH 0285 0701 42 (Bank Nederlandse Gemeenten) o.v.v. adres en de maand waar de betaling van de huur betrekking op heeft.

Pinnen

Ook is het mogelijk te pinnen. Dit kan in het kantoor aan de Van Panhuysstraat tijdens de openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 - 12.00 uur.

Laatst gewijzigd: 03-11-2015