Huurdersportaal Mijn NWS

Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar

Snel uw reparatieverzoek indienen? Of uw facturen checken? Veel zaken kunt u met de NWS regelen via het digitale huurdersportaal ‘Mijn NWS’. Via uw persoonlijke pagina kunt u een reparatieverzoek indienen, facturen bekijken of contactgegevens wijzigen. Gemakkelijk, snel en 24 uur per dag/7 dagen per week beschikbaar.

Eenvoudige menu’s

Vanaf het inlogscherm kunt u heel gemakkelijk navigeren:

  • Via het menu Mijn contracten kunt u informatie over uw woning krijgen, zoals contractgegevens en de maandhuur.
  • Uw betalingsgegevens, zoals de facturen voor de huur of de betaling van stookkosten, staan overzichtelijk vermeld onder Mijn betalingen.
  • Het menu Onderhoud biedt u onder andere de mogelijkheid om online uw reparatieverzoek in te plannen op een datum en tijdstip dat het u schikt.
  • En van alle ingediende verzoeken bij de NWS blijft u op de hoogte via het menu Acties.

Hoe inloggen in ‘Mijn NWS’?

Voor u naar het huurdersportaal gaat, heeft u allereerst een e-mailadres nodig. Via dat e-mailadres ontvangt u namelijk een reactie op uw vraag of verzoek.

Op de homepage van deze website vindt u in de rechterkolom een lichtblauw vak met daaronder de tekst 'Mijn NWS' met daaronder "Regel uw zaken online in het huurdersportaal. Hier inloggen." U komt dan in het inlogscherm van Mijn NWS. Daar vult u de accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in, die u per brief van de NWS heeft ontvangen. U vervangt uw gebruikersnaam door uw e-mailadres en het wachtwoord door een zelfgekozen wachtwoord. Eenvoudig en veilig.

Alle huurders hebben hun inloggegevens met de flyer 'Huurdersportaal Mijn NWS' begin 2015 ontvangen. Nieuwe huurders ontvangen hun inloggegevens en de flyer meteen bij de contractondertekening. 

Vragen of suggesties?

U zult eenvoudig uw weg kunnen vinden in het huurdersportaal. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 071 - 365 11 00. Ook suggesties zijn van harte welkom op info@noordwijkse-woningstichting.nl of natuurlijk via het kopje 'Contact' in Mijn NWS. 

Laatst gewijzigd: 04-02-2016

Mijn NWS

Regel uw zaken online in het huurdersportaal